L’Aiglefins–Pétoncles (Haddock & Scallops)Notre combinaison d’aiglefin et pétoncles de la Baie Sainte –Marie saura satisfaire la plupart des appétits.
This combination of fresh haddock and scallops from la Baie Sainte –Marie will surely satisfy most appetites.
Chaudrée de la Baie (Chowder)Une chaudrée de fruits de mer avec portions généreuses d’aiglefin, de pétoncles et de homard.
A creamy chowder with large morsels of haddock, scallops and lobster.
Haddock & LobsterAiglefin cuit à la poêle recouvert d’une sauce crémeuse au homard.
Pan fried haddock topped with morsels of lobster in a creamy sauce.
Ce restaurant est fier de faire revivre le concept de cuisine acadienne authentique développé par Paul Comeau dans son restaurant situé à Grosses-Coques.
"Chez Christophe"
de 1997 à 2012
This restaurant offers you fresh food prepared according to Paul Comeau's concept of authentic Acadian cuisine developed in Grossess-Coques at his restaurant